Aktuálny problém nastavenia legislatívy v oblasti zákona na ochranu vkladov - Horvátová, Eva, 1958-
Konkrétny problém nastavenia legislatívy v oblasti ochrany vkladov, a to z hľadiska aktuálnej úpravy v zákone, z hľadiska všeobecne akceptovaných princípov, ako aj z pohľadu možných negatívnych dopadov aktuálneho nastavenia legislatívy.