Interaktívne firemné prezentácie a katalógy na mobilných platformách - Borguľa, Matúš
Ako môžu podniky vytvoriť vlastné aplikácie na mobilných platformách s prezentáciou svojho portfólia interaktívnou formou. Dôležitosť tvorby mobilných prezentácií pre podniky bez ohľadu na ich cieľový trh alebo segment. Masívny rast penetrácie mobilných zariadení. Tieto zariadenia a najmä tablety sú vhodným nástrojom aj pre priamy zásah veľmi zaujímavej cieľovej skupiny zákazníkov. Ako vytvoriť aplikácie vo vlastnej réžii bez znalostí programovania pre mobilné zariadenia.