Rovnováha firmy z pohľadu stabilného podnikania - Jamnický, Peter
Podnikanie a ciele firmy. Existencia ponuky a jej vplyv na rovnováhu firmy. Krátkodobá a dlhodobá rovnováha firmy. Dôsledky nedokonalej konkurencie.