Rozvíjanie a zvyšovanie úrovne verbálnych a numerických spôsobilostí u riadiacich pracovníkov spoločnosti Motor Car Košice s. r. o. - Bašistová, Alena
Výsledky experimentu v riadení spoločnosti s použitím spôsobilostí, ktoré dopomáhajú k pozitívnemu napredovaniu podniku. Využívanie ďalších metód na rozvíjanie sa vybraných kľúčových manažérskych spôsobilostí.