Slovenský hypotekárny trh v makroekonomickom kontexte - Ďurech, Richard
Charakteristika systému hypotekárneho bankovníctva na Slovensku. Hypotekárny úver založený na princípe emisie HZL. Determinanty slovenského hypotekárneho trhu. Faktory vplývajúce na dopyt po hypotekárnych úveroch. Faktory vplývajúce na ponuku hypotekárnych úverov. Vývoj slovenského hypotekárneho trhu v makroekonomickom kontexte.