Medzinárodné štandardy pre finančné vykazovanie podľa IAS/IFRS - Staríčková, Zuzana
Aktuálny stav v oblasti medzinárodnej harmonizácie účtovníctva. Nástroje harmonizácie. Medzinárodné účtovné štandardy. História medzinárodných štandardov a inštitúcie pôsobiace v oblasti medzinárodnej harmonizácie účtovníctva.