Tendencie presadzujúce sa na medzinárodných OTC – devízových trhoch - Vyrvová, Eva
Vývoj OTC trhov s derivátmi. Zmeny na jednotlivých segmentoch devízových trhov. OTC deriváty a ich vývoj v čase finančnej krízy. Objem otvorených pozícií OTC derivátov v nominálnej hodnote. Deriváty, ktoré spustili krízu.