[Finančná gramotnosť na stredných školách] - Baláži, Peter
Recenzovaná monografia bola vypracovaná v rámci projektu KEGA č. 121-026EU-4-2010. Obsahuje 9 kapitol a 24 podkapitol v rozsahu 184 strán. Kapitoly a podkapitoly sú navzájom vyvážené a sú usporiadané v logickej štruktúre.