Inovačný potenciál tretieho sektora ako determinant jeho rozvoja - Bednáriková, Dagmar
Vymedzenie pojmu inovácia. Determinanty rozvoja inovácií v organizáciách tretieho sektora. Uplatnenie inovácií v treťom sektore.