Navrhovaná novela zákona o obecnom zriadení znižuje počet poslancov od augusta 2013 - Neupauerová, Zuzana
Cieľom návrhu zákona je zosúladenie znižovania počtu poslancov s úpravami v Bratislave a v Košiciach s cieľom ušetriť finančné prostriedky, ktoré sa dajú využiť iným spôsobom na chod a fungovanie miest a obcí.