Dopad štrukturálnej reformy verejnej správy na lokálnu demokraciu - Černěnko, Tomáš, 1981-
Potreba realizácie štrukturálnej reformy verejnej správy v Slovenskej republike. Redukcia počtu jednotiek miestnej správy, zvýšenie efektívnosti miestnej samosprávy a vytvorenie úspor. Možný počet zastupiteľov v obecných zastupiteľstvách.