Finančnými inováciami obcí na finančnú krízu (?) - Žárska, Elena, 1955-
Finančná kríza a rozpočty obcí. Bilancia príjmov a výdavkov obcí za roky 2008 – 2010. Inovácie vo finančnom riadení. Faktory znalostnej samosprávy. Nástroje spolupráce obcí s podnikateľmi. Oblasti spolupráce obcí.