Management practices of electronic resources in an academic library - Badura, Ján
Uskladnenie a archivácia elektronických dokumetov v akademických knižniciach. Klasický fond periodík a externé informačné zdroje. Ochrana autorského zákona pre materiály, ktoré by sa mali uvoľniť k voľnému užívaniu používateľov knižníc.