Urban amenities and internal migration in Slovakia - Avetisyan, Sergey
Úloha mestskej vybavenosti vo vnútornej migrácii na Slovensku. Regresná analýza ukázala, že mestská vybavenosť je dôležitejším faktorom ako tradičné ekonomické faktory (napr. pracovné príležitosti).