Biznis je o riešení vecí. Nie! Biznis je o lepšom riešení vecí - Jamnický, Peter
Richard Branson, manažér spoločnosti Virgin Group. Prístup k ľuďom, zákazníkom a zamestnancom. Prístup k podnikaniu. Etika v biznise. Šetrenie času. Podnikavosť ako pulzujúce srdce biznisu. Hlavné zásady spoločnosti.