<The> Role of risk in business decision-making - Rybárová, Daniela, 1967-
Manažment rizika. Metódy a techniky v procese manažmentu rizika. Výber metód posudzovania rizika pre rozhodovanie o projektoch. Manažment rizika vo fáze návrhu a vývoja. Zohľadnenie rizika v sadzbe diskontného faktora. Identifikácia rizika projektu pomocou logického rámca. Posúdenie rizika projektu pomocou FMEA analýzy. Posúdenie rizika projektu pomocou priameho zohľadnenia rizika.