Rating valuation – insurerance ratings methodology - Majtánová, Anna
Teoretické vymedzenie ratingového hodnotenia. Vplyv ratingového hodnotenia na činnosť poisťovne – súčasť manažmentu rizík. Kľúčové faktory ratingových modelov pre poisťovne. Kľúčové faktory finančného profilu poisťovne.