Risk transfer according to Solvency II and standards of financial reporting - Marko, Peter
Význam zaistenia pre poisťovateľa v režime Solvency II. Moduly a podmoduly kapitálovej požiadavky na solventnosť. Princípy Solvency II pre prenos rizika. Rozdiely v chápaní prenosu rizika podľa IFRS, US GAAP a Solvency II.