Local authorities and the level of public participation - Birčár, František
Emancipácia občana, participácia v samospráve. Úrovne participácie v samospráve. Participácia v samospráve v 15-ich vybraných mestách regiónu Nitra. Spoluúčasť pri rozhodovaní o verejných veciach.