Vplyv rozvinutosti slovenského kapitálového trhu na financovanie podnikov - Ďurana, Lukáš
Vývoj a príčiny nedostatočného využívania slovenského kapitálového trhu zo strany podnikov. Trhová kapitalizácia a podmienky získavania kapitálu, aktuálne bankové poplatky a vývoj priemerných úrokových mier na Slovensku za sledované obdobie. Možnosti efektívneho využívania slovenského kapitálového trhu pri financovaní podnikov a príčiny jeho slabej rozvinutosti.