Impact of public administration structural reform on local democracy - Černěnko, Tomáš, 1981-
Príspevok chce dať odpoveď na otázku, ako štruktúrne reformy verejnej správy na Slovensku môžu ovplyvniť demokraciu na miestnej úrovni.