Kvalita projektu a KPI indikátory - Ďurik, Martin
Kľúčové indikátory umožňujúce systematizovať kontrolu priebehu projektu a problémové oblasti, ktoré by mohli ovplyvniť celkový dosiahnutý výsledok projektu. KPI indikátory umožňujú odhaľovať systematické slabosti projektu v rannej fáze výskytu. Na základe ich zistení je možné rozširovať potenciál pre zlepšenia, ktorý počas štandardného behu projektu nie je často viditeľný.