Prístupy k obsluhe spotrebiteľských trhov v súčasnosti - Gubíniová, Katarína
Kritika súčasného marketingu a jeho oblastí prameniacich z pohľadu na zákazníka ako na subjekt, ktorý organizácie získavajú prostredníctvom prísľubov hodnoty a benefitov, namiesto chápania zákazníkov ako spolutvorcov marketingových aktivít.