Databázové systémy a ich využitie v praxi - Chalupka, Miroslav
Historický vývoj spracovania dát až po súčasné databázové systémy. Počítače ako ich poznáme dnes a možnosti prepojenia do lokálnych a globálnych počítačových sietí. Databázové systémy s podporou mnoho užívateľského prístupu. Možnosti ich uplatnenia v praxi ako neoddeliteľnej súčasti nášho každodenného života.