Nástroje bytovej politiky na podporu trvalej udržateľnosti bytového fondu Slovenskej republiky - Janiss, Róbert
Problematika dotácií na výstavbu a obnovu bytových domov v energeticky úspornom štandarde. Možnosti využitia zahraničných skúseností z dotačnej bytovej politiky vo vyspelých štátoch Európskej únie.