Efektívne využitie online marketingových nástrojov hotelových sietí pri komunikácii so zákazníkmi - Kissová, Simona
Možnosti marketingovej komunikácie hotela prostredníctvom internetu a nových technológií, ktoré sú na trhu stále obľúbenejšie a ich vývoj napreduje veľmi rýchlo aj na Slovensku.