Význam a dôležitosť spolupráce nezávislých finančných odborníkov s klientom na finančnom trhu - Korvin, Ladislav
Význam a dôležitosť spolupráce nezávislých finančných odborníkov s klientom na finančnom trhu SR. Finančná gramotnosť klientov a história profesie finančného plánovania vo vyspelých krajinách EÚ a na Slovensku.