Medzinárodné zamestnávanie - Sninčák, Tomáš
Voľný pohyb zamestnancov vz. voľný pohyb služieb. Dočasné vysielanie, resp. prenájom zamestnancov. Agentúra dočasného zamestnávania a sprostredkovateľ zamestnania za úhradu.