Zamestnanecké benefity - Kovalčíková, Martina
Poskytovanie benefitov je podmienené dobrovoľnosťou zamestnávateľa. Systém cafeteria - systém zamestnaneckých výhod, kedy si zamestnanec sám zvolí z balíčka zamestnaneckých výhod. Zástupcovia zamestnancov môžu prispieť k vytvoreniu vhodného systému zamestnaneckých benefitov a môžu dojednať aj finančné krytie zamestnaneckých výhod zo sociálneho fondu. Oblasti, ktoré môžu byť zo sociálneho fondu podporené. Benefit ako sociálna výpomoc.