Prieskum postojov k rodine a reprodukcii v urbánnom prostredí Bratislavy a na Slovensku - Katuša, Michal
Kvantitatívny prieskum a vyhodnotenie ideových postojov a zámerov v oblasti reprodukčného a rodinného správania v urbánnom prostredí na príklade populácie hlavného mesta Slovenska Bratislavy. Demografické zmeny v populácii Bratislavy a odlišnosti, iné načasovanie a tempo zmien v porovnaní s celou slovenskou populáciou.