Výzvy pre manažment zariadení sociálnych služieb - Majerčáková, Daniela
Trendy v zariadeniach sociálnych služieb a manažment sociálnych služieb. Efektívnosť a etickosť manažmentu v zariadeniach sociálnych služieb je nevyhnutnou požiadavkou fungovania každého zariadenia poskytujúceho opateru, starostlivosť a služby sociálnej pomoci.