Mimomzdová stimulácia a motivácia zamestnancov - Minárová, Eva
Benefity predstavujú pre zamestnanca motivačný prvok v pracovnom procese. Ak sú benefity zakotvené v pracovnej zmluve alebo v kolektívnej zmluve, je to pre zamestnávateľa záväzné. Posúdenie benefitov z hľadiska daní a odvodov.