Rekvalifikácia fyzických osôb - Mrukviová Tomiová, Sandra
Rekvalifikácia ako jeden z druhov ďalšieho vzdelávania. Zabezpečenie rekvalifikácie, rekvalifikačné. Rekvalifikácia ako nástroj aktívnej politiky trhu práce.