Ekonomická aktivita podle výsledků sčítání 2011 - Tuháčková, Pavla
Základné ukazovatele ekonomickej aktivity obyvateľov Českej republiky podľa sčítania ľudu (SLDB) 2001 a 2011. Miera ekonomickej aktivity podľa veku a podľa pohlavia. Zamestnaní podľa odvetví ekonomickej činnosti a pohlavia. Zamestnaní podľa hlavných tried zamestnania a pohlavia. Počet pracujúcich dôchodcov podľa veku. Miera nezamestnanosti podľa pohlavia a veku. Obyvateľstvo ekonomicky neaktívne.