Možný vývoj mezinárodních vztahů a bezpečnostních systémů v Evropě - Blaha, Jaroslav
Riziká ohrozenia bezpečnosti v Európe. Varianty možného modelu európskej bezpečnosti. Európska bezpečnosť a záujmy Českej republiky.