Prevencia voči reputačnému rizku - Medo, Michal
Definovanie pozície reputačného rizika vo vzťahu k súčasne platnej regulácii bankového systému - konkrétne Basel II, Pilieru 3, ktorý slúži ako nástroj prevencie voči dopadom reputačného rizika.