Procesné riadenie vo sfére cestovného ruchu na Slovensku - Oborilová, Andrea
Teoretické a praktické postupy zavádzania procesného riadenia v hotelových zariadeniach adaptovaných na Slovensku. Problematické miesta v oblasti plynulého fungovania zabezpečenia služieb podľa charakteru hotela a možnosti zefektívnenia jednotlivých stredísk štandardizáciou týchto procesov.