Analýza cien netnuteľností určených na bývanie v SR a predikcia vývoja priemerných cien bytov v roku 2013 - Pánik, Miroslav
Analýza cien nehnuteľností určených na bývanie na Slovensku. Ekonomické, demografické a sociálne faktory, ktoré majú významný vplyv na vývoj cien nehnuteľností.