<Le> Risque de pauvreté dans le contexte de la flexicurité - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Rok 2010 vyhlásený za rok boja proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu. Flexikurita ako možné riešenie zamestnanosti v Európe. Miera chudoby vo vybraných krajinách EÚ. Vplyv flexikurity na riziko chudoby.