Aj nadriadení potrebujú spätnú väzbu - Kopčíková, Mária
Manažéri a šéfovia tiež potrebujú spätnú väzbu. Príprava na kritické slová. Prekážky pri poskytovaní a prijímaní spätnej väzby. 360 stupňová spätná väzba.