Efektívna motivácia - Rolková, Monika
Motivácia ako súbor faktorov. Teórie pracovnej motivácie (Maslowova teória hierarchie potrieb, Dvojfaktorová teória F. Herzberga, Vroomova expektačná teória, Teória spravodlivosti J. S. Adamsa). Vzťah motivácie a pracovného výkonu. Zamestnanecké benefity ako motivačný faktor.