Proposal of relative EVA indicator - Šrenkel, Ľudovít
Problematika praktickej aplikácie ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty (EVA) pri medzipodnikovom porovnávaní. Návrh ukazovateľa, ktorý vychádza z konceptu ekonomickej pridanej hodnoty a predstavuje vhodný nástroj na medzipodnikové porovnávanie založené na princípe EVA.