Analýza stakeholderov v prostredí megaprojektov - Urbanovský, Tomáš
Megaprojekty sú investičné projekty s odhadovanými nákladmi presahujúcimi 500 mil. Eur. Analýza stakeholderov je neoddeliteľná súčasť rozhodovacieho procesu vzhľadom na prepojenosť a vzájomnú naviazanosť svetových ekonomík. Cieľom je zvýšiť výkonnosť riadenia a znížiť počet zlých rozhodnutí.