Analýza vývoje celkového počtu cizinců v EU-27 - Mužáková, Karina
Komparatívna analýza vývoja celkového počtu cudzincov za obdobie rokov 1999-2011. Hlavným ukazovateľom je počet osôb, ktoré za sledované obdobie mali v EU-27 status cudzinca.