Creative industries - fashion design in Slovakia <the> case study of Bratislava region - Pástor, Rudolf
Príspevok analyzuje kreativitu a inovačné aktivity u módnych dizajnérov v Bratislavskom regióne. Dopad globálnej ekonomickej krízy na módne dizajnérstvo na Slovensku.