Moderní pojetí trhu práce a směry ekonomického myšlení - Palát, Milan
Kritické zhodnotenie moderných pohľadov na fungovanie trhu práce v trhovej ekonomike, ktoré sú využívané pre vysvetlenie možných príčin vzniku nezamestnanosti.