Krize Evropské měnové unie - Tesařová, Svatava
Vznik svetovej finančnej krízy. Jej dôsledky. Kríza Európskej menovej únie. Príčiny krízy Európskej menovej únie. Opatrenia k riešeniu krízy Európskej menovej únie.