Localization strategy as the key decision of retail management - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Dôležitosť lokalizácie pre vývoj maloobchodných reťazcov, dopad regiónu na stratégiu. Determinanty lokalizácie maloobchodných reťazcov.