Negatívny precedens - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Zatvorené banky na Cypre a zablokované prevody peňazí z účtov. Negatívne skúsenosti majú aj argentínski majitelia úspor z roku 2001. Panika na Cypre. Spoluúčasť bežných majiteľov úspor na zachraňovaní bánk. Škandál a negatívny precedens - prívlastky, ktoré rezonujú udalosťami dnešného cyperského scenára.