Včasný karcinóm prsníka u žien v postmenopauzálnej vekovej kategórii - Marcinová, Marta
Súčasné postavenie a opodstatnenie axilárnej disekcie v primárnej chirurgickej liečbe včasného karcinómu prsníka.